حتما شنیدهاید که ظروف مسی بعد از مدتی استفاده نیاز به سفیدگری دارند، اما چرا و چه زمانی؟
سفیدگری داخل ظروف مسی، بعد از پخت و پز های اولیه شروع به تغییر رنگ میکنند، و سفیدی{نقره ای براق} داخل ظروف به مرور شروع به طوسی شدن در نهایت سیاه میشوند ،این مدل سیاهی قلع داخل محصول که بیشتر در ظروف آشپزی و طبخی مشاهده میشود به خاطر وجود روغن پالم و چربی غذاست در حقیقت ظروف مسی اینگونه مواد مضر را جذب خود کرده و این از خواص این ظروف است نه معایب آن که این خاصیت ظروف مسی مربوط به خواص ضد میکروب بودن فلز مس است.
ظروف مسی معمولا به دلیل استفاده اشتباه و توضیح ندادن طرز استفاده صحیح آن ، از جانب فروشندگان ، از ناحیه ی قلع دچار آسیب میشوند .
و همچنین خریداران و مصرف کنندگان اکثر مواقع به اشتباه فکر میکنند که ظرف سیاه شده مشکل دارد و مضر است ؛ اما بیشتر مواقع ظروف مشتریانی که به ما پیام میدهند و یا حضوری مراجعه میکنند سالم هستند و نیازی به سفیدگری ندارند.
اما اگر از این ظروف آشپزی و پخت پز صحیح استفاده کنید و از مس با کیفیت زنجان و باشند اصولا قلع این ظروف تا دو سال دوام خواهند داشت.
مجموعه مس فروشان محصولات تولیدی خود و کالاهای بازسازی شده مشتریان خود را تا 12 ماه گارانتی کتبی میکند تا اطمینان کامل را به شما هدیه دهد.