[یه دَمَم از قهوه]

قهوه ترکی از معرف ترین قهوه هایی که با این قهوه جوش سرو میشه.

قهوه عربی هم که باید حتما با دَله دم بکشه، که البته اصلش با شن داغه.

شیر جوش مسی هم که هم به خاطر استرلیزه بودن و هم سریع داغ شدن از قدیم انتخاب اول بوده.

ویژگی ها

مس زنجان

نانو حرارتی

ضمانت یکساله

ارسال سراسری

بسته بندی مناسب

نکات استفاده صحیح

این محصولات

1- پس از خرید هر نوع محصولی که روی حرارت قرار میدهید، حتما اول کمی شیر (به ارتفاع یک بند انگشت) داخل ظرف بریزید و بجوشانید (تا زمانی که غُل بخورد) این باعث میشود تا به نوعی استرلیزه شود.

2- محصول را بدون آب به هیچ عنوان روی حرارت قرار ندهید.

3- از شعله پخش کن استفاده کنید.

4- داخل ماشین ظرفشویی نگذارید.

5- از سیم ظرفشویی برای شستوشوی محصول اجتناب کنید.

6- از شستوشو داخل کالا با مواد اسیدی (سرکه، آبلیمو یا رخشا و…) شدیداً خودداری کنید.

این دسته

محصولات