فروشگاه مس فروشان

قابلمه و ماهیتابه مسی

بهترین قابلمه های ظروف مسی

ـــمزه های پر خاطرهــــــ

علت یک غذای خوشمزه، طبخ کامل محتویات داخل غذاست که به خاطر رسانایی فلز مس به طور یکدست و کامل انجام میشود و اصطلاحاً خوب جا میافتند.

با توجه به توصیه های بسیار، به خواص درمانی این ظروف نیز میتوان اشاره کرد.

علاوه بر اینها ما در طراحی قابلمه و ماهیتابه، زیبایی فاخر و خاطرات نوستالژی محصولات را در نظر داریم.

نکات استفاده صحیح از قابلمه و ماهیتابه مسی

۱- پس از خرید قابلمه مسی و یا هر نوع محصولی برای طبخ خوراک، قبل از طبخ غذا، حتما اول کمی شیر (به ارتفاع یک بند انگشت) داخل قابلمه بریزید و بجوشانید (تا زمانی که غُل بخورد) این باعث میشود تا به نوعی استرلیزه شود.

۲- اول روغن را داخل ظرف بریزید و سپس روی شعله قرار دهید.

۳- از شعله پخش کن استفاده کنید.

۴- داخل ماشین ظرفشویی نگذارید.

۵- از سیم ظرفشویی برای شستوشوی محصول اجتناب کنید.

۶- از نگهداری قابلمه با غذا در یخچال خودداری کنید.

۷- از شستوشو داخل کالا با مواد اسیدی (سرکه، آبلیمو یا رخشا و…) شدیداً خودداری کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *