دسته‌بندی نشده

ظروف مسی چه زمانی نیاز به سفیدگری دارند ؟

حتما شنیده اید که ظروف مسی بعد از مدتی استفاده نیاز به سفیدگری دارند ، اما چرا و کی ؟
سفیدگری داخل ظروف مسی بعد از پخت و پز های اولیه شروع به تغییر رنگ میکنند ، و سفیدی داخل ظروف به مرور شروع به سیاه شدن میکنند ، سیاهی قلع داخل به خاطر وجود روغن پالم و چربی غذاست که ظروف مسی اینگونه مواد مضر را جذب خود کرده و این از خواص این ظروف است نه معایب آن
سیاهی های داخل ظرف هیچگونه ضرری ندارند ، پس چرا باید سفید باشند ؟
سفیدگری به منظور جلوگیری از ورود بیش از حد مس به غذاست که قاعدتا هرچیز به اندازه لازم و مفید است و زیاد آن ضرر دارد ، در واقع سیاهی داخل ظرف همان سفدگری آن است که تغییر رنگمیدهد و این امری عادی است
هنگام استفاده از ظروف دقت کنید زمانی که سیاهی ظرف از بین برود لایه ها و خط های مسی رنگ نمایان میشوند مانند خط هایی که داخل ظروف به خاطر کشیده شدن کفگیر و نظیر اینها به وجود می آیند که در آن هنگام نیاز به سفیدگری دارند
معمولا به دلیل استفاده اشتباه از این ظروف و توضیح ندادن طرز استفاده صحیح این ظروف از جانب فروشندگان ظروف مسی به مشتریان ، خریداران و مصرف کنندگان به اشتباه فکر میکنند که ظرف مشکل دارد در صورتی که در 90 درصد مواقع ظروف سالم هستند
اما اگه از این ظروف آشپزی و پخت صحیح استفاده کنید و ظروف با کیفیت زنجان باشند تا حداقل 6 ماه و حداکثر 36 ماه دوام خواهند داشت
مجموعه مس فروشان محصولات و سفیدگری تعمیرات خود را تا ی12 ماه گارانتی کتبی میکند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *