دسته‌بندی نشده

طرز استفاده صحیح از ظروف مسی و ماندگاری بیشتر

دوست عزیز لطفا تمام موارد زیر را به دقت مطالعه کنید و لطفا رعایت کنید تا ماندگاری ظروف خود را بیشتر کنید :
1- برای تمیز کردن ظروف مسی از سیم و اسکاج زبر خودداری فرمایید
2- برای تمیز کردن داخل ظروف از استفاده از پودر رخشا ، وایتکس وموارد مشابه خودداری فرمایید که اینگونه مواد شیمیایی داخل ظروف چهمس چه هر ظرف دیگیری میمانند و وارد غذا میشوند
3- از نگه داشتن ظروف مسی همراه با غذا داخل آن خودداری کنید
4- صرفا از کفگیر چوبی استفاده نمایید
5- در ظروف مسی طبخ غذای های اسیدی و ترش مانند ( آش ترش ، چای آلبالو ) مشکلی ندارد اما پس از طبخ و صرف غذا یا نوشیدنی نهایتا ظرف را دو الی سه ساعت بعد خالی کرده و شستوشو دهید
6- ظروف فلزی از جمله مسی را هرگز نباید در داخل ماشین ظرف شویی قرار داد و پس از شستن نیز بلافاصله آن را خشک نمایید
7- میزان مصرف هفتگی حداکثر 3 تا 4 بار باشد بهتر است
8- ظروفی که داخل آنها مواد غذایی طبخ میشوند و روی شعله قرار میگیرند هر ظرفی از جمله مسی برای بار اول داخل آن 2 بند انگشت شیر ریخته و بگذاریم شیر بجوشد سپس ظرف را تکان داده تا تمام قسمت های ظرف آغشته به شیر گردد سپس شیر را دور بریزید و ظرف را بشورید و نهایتا استفاده نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *