دسته‌بندی نشده

سفیدگری ظروف مسی به چه منظور انجام می شود ؟

هنگام خرید ظروف مسی مخصوصا ظروف آشپزی و پخت و پز ، اگر به داخل ظروف توجه کنید مشاهده میکنید که داخل ظروف سفید شده اند
و شاید برایتان سوال باشد این سفیدی داخل ظرف چیست و چرا هست؟
معمولا به‌طور میانگین حدود 100 میلی‌گرم مس در بدن افراد سالم وجود دارد. با این حال یک فرد بزرگسال روزانه به 2 تا 3 میلی‌گرم مس نیاز دارد. نوزادانی که تازه متولد می‌شوند تا شش ماه پس از تولد به میزان 30 تا 200 میکروگرم مس به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن‌شان نیاز دارند. پس از شش ماهگی تا سن ده‌سالگی این مقدار به 80 تا 120میکروگرم به ازای هر کیلوگرم از وزن بدن می‌رسد و از ده سالگی به بالا به میزان 30 تا 60 مس میکروگرم به ازای هر کیلوگرم وزن بدن مورد نیاز است.
نکته: افرادی که از بیماری‌ها یا اختلالات خاصی رنج می‌برند، مقادیر مختلفی مس نیاز دارند که با توجه به وضعیت جسمانی‌شان تعیین می‌شود.
با توجه به این موضوع همانطور که یون مس به اندازه برای بدن ضروریست مشخصا وجود زیاد آن اختلال هایی ایجاد میکند
سفیدگری داخل ظروف به اغین منظور رده میشوند که از ورود مقادیر زیاد آن در غذا جلوگیری کنند
حال ماده سفید داخل ظروف چیست؟
در سفیدگری داخل ظروف از فلز دیگری به نام قلع استفاده میشود ، که این یک فلز خنثی است ، نه خواصی دارد نه مضراتی ، از این جهت بهترین پوشش برای ظروف مسی است
حال شاید بپرسید با وجود قلع مس وارد غذا میشود ؟
بله زیرا قلع به عنوان یک لایه و پرده برای عبور نکردن بیش از حد مس است و یون مس در مدت زمان پخت غذا وارد آن میشود

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *