درباره مس فروشان

جلسه کنسرسیوم تولیدکنندگان ظروف مسی زنجان تاریخ 25مهر 1403

جلسه کنسرسویم تولیدکنندگان ظروف مسی زنجان 25 مهر 1403 - جلسه تولید کنندگان ظروف مسی زنجان با حضور شرکت مس فروشان

جلسه روز چهارشنبه 25 مهر 1403 با اعضای کنسرسیوم  که به نمایندگی از وزارت صمت حضور داشتند و خوشه مسگران استان زنجان در این شهر در محل مرکز آموزش بازرگانی  تشکیل گردید که در ادامه به مباحث مطرح شده در جلسه کنسرسیوم تولیدکنندگان ظروف مسی زنجان تاریخ 25مهر 1403 اشاره خواهیم کرد.

موضوع اصلی جلسه اصول و فنون مذاکره در زمینه فروش ظروف مسی در بازار داخلی ایران و همینطور بازار خارجی ظروف مسی بود و از اهداف این جلسه میتوان به آموزش های لازم در خصوص راهنمایی و رهسپاری هیات های تجاری خارج کشور جهت صادرات محصولات مسی نام برد.

مدرس و اعضای محترم در جلسه اظهار داشتند که امروز بازار تولید و فروش ظروف مسی استان زنجان هم در ایران و همچنین صادرات ظروف مسی بستر مناسب و حاصلخیزی میباشد که با تلاش و همکاری اعضای میتواند به یکی از اصلی ترین قطب های صنعت ظروف مسی در دنیا تبدیل شود.

از شرکت کنندگان جلسه کنسرسیوم تولیدکنندگان ظروف مسی زنجان تاریخ 25مهر 1403 رئیس اتحادیه حاج محسن سلیمی و بزرگان صنف تولید ظروف مسی استان زنجان: آقای فیروزه ، آقای حاجی میری ، آقای قلعه مولایی ، آقای یوسفی ، آقای رضایی و سینا مس فروشان به نمایندگی از حاج جبار نور سینا مدیرعامل شرکت زنجان آریا و سایر همکاران عزیز بودند. مدرس دوره مهندس عباس رضایی مشاور و مروج کنسرسیوم های صادراتی کشور بود که با ارائه مطالب مفید به مدیران واحد های صنفی مسگران و مسفروشان زنجان که از ساعت 15 الی 19 در این محل حضور داشتند .

بحث هایی که در این میان بین حاضران صورت گرفت : گفت و شنود های در خصوص چگونگی رشد و آموزش به طبقات زیر دست این واحد ها استراتژی ها و تاکتیک های لازم و معرفی ابزار ها و اپلیکیشن ها ی موجود قابل استفاده اتفاق افتاد . بررسی میزان صادرات مس  از زنجان به خارج از کشور  از دیگر بحث های جلسه بود که از طریق منبع رسمی سایت گمرک جمهوری اسلامی صورت گرفت . و به شرح زیر خلاصه گردید:

723 کیلوگرم مس که در قالب مس تصفیه نشده طی 6 ماه نخست سال جاری به کشور ترکیه صادر گردیده .موضوعی بود که نشان دهنده خالی بودن جایگاه  این صنعت در بحث صادرات کشور و اتفاقا وجود پتانسیل بالای تولید و تامیل محصولات و حضور صنعتگران خبره هنرمند این حوزه در شهر زنجان را گوشزد کرد .

جلسه کنسرسویم تولیدکنندگان ظروف مسی زنجان 25 مهر 1403 2 - جلسه کنسرسویم تولیدکنندگان ظروف مسی زنجان 25 مهر 1403 3 -

به طور کلی پیش بینی میشود با دوام این جلسات آموزشی ، روزنه ای خواهد بود برای رشد و توسعه و بروز شدن محصولات و تولیدی ها و حتما افزایش میزان صادرات صنایع دستی در حوزه ی ظروف مسی در استان زنجان که به طور کلی عامل رشد اقتصادی کشورمان میگردد . علاوه بر این حتما باعث ورود ارز های خارجی و افزایش نرخ تولید و نهایتا منتج به رفاه اقتصادی هم وطنان و رشد کیفیت زندگی ایشان میگردد .

برنامه ریزی برای جلسات و آموزش های لازم بروز به مدیران واحد های صنفی مس که توسط مسئولین اتحادیه . اداره شهرک های صنعتی و صنایع کوچک  و انصاف و اتاق بازرگانی همچنان در برنامه کار قرار دارد و از عوامل موثر در رسیدن به چشم انداز های ایده آل این صنعت در سال های آتی میباشد .

با تشکر از عوامل، روابط عمومی مرتبط و عزیزان شرکت کننده در جلسه کنسرسیوم تولیدکنندگان ظروف مسی زنجان تاریخ 25مهر 1403 | شرکت مس فروشان

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *