درباره مس فروشان

توضیحات کامل درباره گلابگیر و کندانسور مسی

تقطیر

به عمل تبخیر و میعان متوالی تقطیر میگویند؛ یعنی در این فرایند مایعات ابتدا به بخار تبدیل شده و پس از فرایندی به بخار سرد و مایع تبدیل می‌گردد. طی این فرایند بخارات حاصل از گرما تحت تأثیر سرما تبدیل به قطرات مایع تبدیل می‌گردد و با جمع‌آوری این قطرات که از میعانات پشت سرهم حاصل می شود؛ موادی خالص و مقطر به دست می‌آید

کاربرد های تقطیر با آب

برای استخراج عصاره از مواد خشک یا پودر شده گیاهی (مانند ادویه های پودر شده، مواد چوبی پودر شده مانند دارچین)، گل‌هایی مانند گل محمدی و اندام‌هایی که بسیار سخت و محکم هستند مانند: ریشه‌ها، چوب‌ها و میوه‌های فندقه(میوه تک‌دانه و خشک ناشکوفا) استفاده می‌شود

انواع دستگاه های تقطیر و گلاب گیری

انواع دستگاه های تقطیر و گلاب گیری در سایزهای مختلف از حجم کم تا ظرفیت های بالا به بازار عرضه شده است . و مناسب برای برای مصارف خانگی و عطاری ها و کارگاه ها می باشد . دستگاه های تقطیر به صورت برقی و روگازی می باشد که این قابلیت را دارد که هر زمان که مایل بوده اید از این دستگاه های استفاده نمایید . و فروش دیگ گلاب گیری مسی یکی از تسهیلاتی می باشد که برای رفاه حال متقاضیان این نوع وسایل در نظر گرفته شده است و شما می توانید انواع عرقیات را با بهترین کیفیت در این دیگ گلاب گیری مسی تهیه نمایید . انواع عرقیات (آویشن ، بیدمشک ، دارچین ، شوید و … )

خرید انواع گلابگیر کندانسور مسی

شاید جالب باشد

تقطیر با آب قدیمی‌ترین و ارزان‌ترین روش تقطیر است که طراحی و ساخت آن ساده و کم هزینه می‌باشد

سیستم کلی تقطیر

چهار بخش است: 

مشعل (به عنوان منبع گرما)

مخزن تقطیر

مبرّد یا کندانسور

قسمت جداکنندهٔ اسانس

دستگاه تقطیر یا گلابگیر مسی

دستگاه تقطیر به زبان ساده به دستگاهی گفته می‌شود که با آن مخلوط دو مایع که در نقطه جوش اختلاف زیادی با هم دارند را از هم جدا می‌کنند

دستگاه کندانسور

وسیله یا واحدی است که وظیفه خنک کردن سیال، و بیشتر تبدیل بخار به مایع را بر عهده دارد

کندانسورها از نظر کارکرد و قرارگیری در دستگاه‌های مختلف، می‌توانند بسیار متفاوت باشند، اما برای آنان می‌توان سه دسته کلی در نظر گرفت:

۱-کندانسورهای هوایی یا هواخنک

۲-کندانسورهای آبی یا آب‌خنک

۳-کندانسورهای تبخیری

چرا دستگاه تقطیر یا گلابگیر مسی؟

مس با وجود قیمت نسبتاً گران به عنوان یک فلز چکش خوار که به راحتی فُرم و قالب میپذیرد و در برابر فرسودگی طولانی مدت برای ساخت دیگ ها استفاده و رایج شدند

شاید بپرسید چرا از ماده دیگری استفاده نمیشود؟

با این حال بسیاری از واردکنندگان و تولیدکنندگان بزرگ در سراسر جهان هم چنین سوالی کردند اما با تمام تلاش و هزینه هایی که کردند متوجه شدند بهترین مخزن برای این فرآیند ظرف مس است 

چون مس فلزی است که با حذف برخی ترکیبات گوگردی بسیار فرار که اصلی ترین آن ها دی متیل تری سولفید یا DMTS است همچنین کمک به تشکیل استر ها که تمایل دارند به عصاره میوه تبدیل شوند میکند

همچنین مس که یک فلز با قابلیت ضد باکتری نیز میباشد برای بهداشت هم امری ضروری است

شاید جالب باشد

تقطیر به شیوه‌ی امروزی با اختراع «انبیق» (alembic) توسط دانشمند مسلمان «جابر بن حیان» – ۸۰۰ سال پس از میلاد – به کار برده شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *