دسته‌بندی نشده

چرا بهترین ظروف برای آشپزی ظروف مسی هستند ؟

بهترین سر آشپز های دنیا در ظروف مسی آشپزی میکنند و این بی دلیل نیست
یکی از خواص فلز مس رسانا بودن آن است
از این جهت ظروف مسی گرما و حرارت را بسیار عالی انتقال میدهند ، و به این دلیل گرما در تمام ظرف پخش شود که این باعث میشود :
1- گرما فقط از کف ظرف نسیت که غذا بسوزه یا ته بگیره ، به شرطی که شعله آن کم باشد و بهتر است از شعله پخش کن استفاده نمایید ، زیرا مس زود داغ میشود و نیازی به شعله زیاد ندارد
2- وقتی گرما از تمام ظرف به غذای داخل ظرف میرسد باعث میشود غذا به طور کامل پخته شود و به اصطلاح لعاب بیاندازد که باعث میشود هم غذا کاملا جا بیافتد و هم خوشمزه تر شود
این ظروف برای آشپزی عالی هستند ولی باید کمی بیشتر حوصله به خرج دهید
حتی برای سرخ کردن و ته چین درست کردن هم به شرط رعایت شعله کم غذاها در این ظروف نمیچسبند و ته نمیگیرند
این توضیحات صرفا از لحاظ کاربردی است که ظروف مسی علاوه بر این ها خواص درمانی زیادی نیز دارند میتوان به برخی از آنها اشاره کرد
در بدن هر فرد سالم به‌طور میانگین حدود 100 میلی‌گرم مس وجود دارد که در صورت حفظ تعادل نقش بسیاری در سلامت فرد دارد.

عنصر مس به اکسیده شدن گلوکز و در نتیجه آزاد شدن انرژی در بدن کمک می‌کند. این ماده سبب جذب آهن شده و به تامین اکسیژن لازم برای بافت‌های بدن از جمله مغز به منظور افزایش سطح انرژی بدن کمک می‌کند. در واقع این ماده به‌عنوان حامل اکسیژن در خون عمل کرده و به فعالیت‌های مغز و اعصاب کمک زیادی می‌کند. مس یکی از مواد ضروری برای ساخت سلول‌های قرمز خون است، به غده تیروئید برای تعادل درترشح هورمون‌ها کمک می‌کند، با فعالیت آنزیم‌های روده‌ای ارتباط موثری دارد، با سطح استروژن بدن در ارتباط است و مقدار آدرنالین، نوراپی نفرین و دوپامین را افزایش می‌دهد. از طرفی کاهش مس در بدن که البته به ندرت اتفاق می‌افتد، سبب خفگی سلول‌ها و کاهش اکسیژن در آن‌ها می‌شود.

(تصویر فوق از سایت عصر مس به اشتراک گذاشته شده است)

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *